Bij Eqology draait alles om voedingssupplementen die gemaakt zijn van de beste natuurlijke ingrediënten met een maximaal rendement. De producten zijn dan ook vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, petrolatum en sulfaat detergenten. 

EQ
EQ staat voor de balans tussen “emotionele intelligentie” en “egalisatie”.
Het supplementen aanbod draagt de naam EQ omdat het gaat om een bewustwording bij het veranderen van de levenswijze voor een natuurlijk evenwicht in het lichaam door gelukkig en gezond te leven.

Supplementen
Ons huidige voedingspatroon met voedingsproducten blijken inmiddels in de praktijk toch niet altijd de juiste supplementen te bevatten voor een gezond lichaam. Gezonde voeding, een gezonde leefomgeving in combinatie met voldoende beweging en ontspanning blijven het belangrijkste fundament voor een optimale gezondheid.

Toch heeft ervaring ons geleerd dat voedingssupplementen met hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een “boost” aan je gezondheid. Zeker in de huidige, snelle en stressvolle maatschappij lukt het bijna niet meer om met alleen voeding je lichaam in balans te krijgen.

VITAMINEN & MINERALEN

Eqology vitamine K2+D3

OMEGA-3Eqology vitamine K2+D3 bevat twee soorten vitaminen:
Vitamine K2 wordt gezien als hèt anti-aging vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten. Het speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het botweefsel en bij het behoud van sterke botten. Daarnaast helpt vitamine K2 om de bloedvaten schoon en flexibel te houden en de bloedsuiker spiegel te reguleren met als positief gevolg een verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Vitamine D3 wordt door de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vitamine D wordt in de lever omgezet en draagt bij aan de handhaving van de gezondheid van botten, tanden, spierfuncties, immuunsysteem en zorgt voor de opname van calcium.

VITAMINEN & MINERALEN

Eqology PURE ARCTIC OIL - OMEGA-3 (Orange of Lemon)

Heb jij last van een lage bloeddruk, veel ontstekingen of een huidaandoening zoals eczeem? Dan is de Pure Arctic Oil een goede aanvulling op jouw voedingspatroon. Bijna iedereen die gedurende 120 dagen de heeft gebruikt merkt een groot verschil. Bijvoorbeeld in een sterk verbeterde evenwicht in vetzuur. Het zorgt ook voor een goed functionerend cardiovasculaire systeem, de hersenen, het gezichtsvermogen alsmede immuunsysteem en spieren. Daarnaast draagt het bij aan een gezonde bloeddruk en balans tussen het cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.

De pure omega-3 visolie van Eqology bestaat uit 100% natuurlijke arctische wilde vis met een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3 en bevat daarnaast ook koudgeperste olijfolie en vitamine D3. Met naar keuze een toegevoegde smaak van citroen of sinaasappel.

VITAMINEN & MINERALEN

Eqology PURE ARCTIC OIL GOLD

Wil jij extra investeren in gezonde hersenen en goed zicht? De 100% Pure Arctic Oil Gold bevat in totaal meer EPA + DHA
voor de hersenen en scherp zicht. Het is extra verrijkt met luteïne, vitamine A en een hogere hoeveelheid polyfenolen.

Het is een dieetsupplement met de superieure omega 3 met een volledig spectrum van 100% verse en duurzame wilde kabeljauw uit de Noordelijke IJszee voorzien van een frisse citroensmaak.

kids

Eqology PURE ARCTIC OIL FOR KIDS - OMEGA-3

Eqology Pure Arctic Oil for Kids is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de aanbevolen voedingsrichtlijnen voor kinderen en is een veilig en duurzaam product. Het is een volledig spectrum omega-3-supplement met essentiële omaga-3-vetzuren die rijk zijn aan EPA en DHA (880 mg per 5 ml), afkomstig van verse en MSC-gecertificeerde Noorse kabeljauw, met een frisse citroensmaak.

VITAMINEN & MINERALEN

Ecology Nordic Energy Booster

De Eqology Nordic Energy Booster is bedoeld om meer energie te
krijgen en lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Het is een voedingssupplementencomplex met mineralen en vitamines die een rol spelen bij het energiebehoud en helpt de vermoeidheid (van de spieren) en stress te beperken terwijl het immuunsysteem wordt ondersteund.

Het bevat een samenstelling van in Noorwegen geproduceerde antioxidanten en bevat naast vitamine C ook anthocyanen
uit blauwe en zwarte bessen en is daarmee de perfecte aanvulling op Pure Arctic Oil en Vitamin K2+D3!  

LIFESTYLE& FITNESS (SKIN)

Eqology MARINE COLLAGEN PREMIUM+

De 100% natuurlijke Marine Collageen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en de fijne lijntjes en rimpels verminderen. Daarnaast speelt het een positieve rol bij vermindering van vermoeidheid en bij het behoud van een gezond immuunsysteem. De Eqology Marine Collagen Premium+ verbetert de elasticiteit van de huid, bevordert de haargroei en maakt nagels sterker! Het bevat hogere concentraties vitamine C om de aanmaak van collageen te verbeteren en wordt 1,5 keer efficienter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.