Bij Eqology draait alles om voedingssupplementen die gemaakt zijn van de beste natuurlijke ingrediënten met een maximaal rendement. De producten zijn dan ook vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, petrolatum en sulfaat detergenten. 

EQ
EQ staat voor de balans tussen “emotionele intelligentie” en “egalisatie”.
Het supplementen aanbod draagt de naam EQ omdat het gaat om een bewustwording bij het veranderen van de levenswijze voor een natuurlijk evenwicht in het lichaam door gelukkig en gezond te leven.

Supplementen
Ons huidige voedingspatroon met voedingsproducten blijken inmiddels in de praktijk toch niet altijd de juiste supplementen te bevatten voor een gezond lichaam. Gezonde voeding, een gezonde leefomgeving in combinatie met voldoende beweging en ontspanning blijven het belangrijkste fundament voor een optimale gezondheid.

Toch heeft ervaring ons geleerd dat voedingssupplementen met hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een “boost” aan je gezondheid. Zeker in de huidige, snelle en stressvolle maatschappij lukt het bijna niet meer om met alleen voeding je lichaam in balans te krijgen.

OMEGA-3

Eqology vitamine K2+D3

Vitamine K2 is essentieel voor botontwikkeling en het behoud
van sterke botten, verbetert de flexibiliteit van bloedvaten en reguleert de bloedsuikerspiegel, waardoor het het risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten vermindert. Het wordt beschouwd als het "anti-aging" vitamine voor botten en bloedvaten.

Vitamine D3 wordt door zonlicht aangemaakt, maar te veel
blootstelling verhoogt het risico op huidkanker. Het ondersteunt botten, tanden, spieren, het immuunsysteem, calcium- en fosforopname en celdeling.

OMEGA-3

Eqology PURE ARCTIC OIL

Omega-3 visolie van Eqology is gemaakt van 100% natuurlijke Arctische wilde vis met een gebalanceerde verhouding van omega-6 tot omega-3, bevat koudgeperste olijfolie en vitamine D3, met opties voor citroen- of sinaasappelsmaak.

Gecertificeerd door MSC en CoC, zonder synthetische toevoegingen, ondersteunt het de gezondheid van het hart, hersenen, zicht, immuunsysteem, spieren en helpt bij het behouven van een normale bloeddruk en cholesterolbalans.

OMEGA-3

Eqology PURE ARCTIC OIL GOLD

De 100% Pure Arctic Oil Gold bevat in totaal meer EPA + DHA voor de hersenen en scherp zicht. Het is extra verrijkt met luteïne, vitamine A en een hogere hoeveelheid polyfenolen. Het is een dieetsupplement met de superieure omega 3 met een volledig spectrum van 100% verse en duurzame wilde kabeljauw uit de Noordelijke IJszee voorzien van een frisse citroensmaak.

De Pure Arctic Oil Gold is speciaal ontworpen voor mensen die extra willen investeren in gezonde hersenen en een goed zicht.

OMEGA-3

Eqology PURE ARCTIC OIL FOR KIDS

Eqology Pure Arctic Oil for Kids is speciaal ontwikkeld om te
voldoen aan de aanbevolen voedingsrichtlijnen voor kinderen en is een veilig en duurzaam product. Het is een volledig spectrum omega-3-supplement met essentiële omaga-3-vetzuren die rijk zijn aan EPA en DHA (880 mg per 5 ml), afkomstig van verse en MSC-gecertificeerde Noorse kabeljauw, met een frisse citroensmaak.

vitaminen & mineralen

Ecology Nordic Energy Booster

De EQ Nordic Energy Booster is ontworpen om energie te verhogen, zowel fysiek als mentaal, met een complex van vitaminen en mineralen die vermoeidheid verminderen en het immuunsysteem ondersteunen. Gemaakt in Noorwegen, bevat het antioxidanten, zoals vitamine C en anthocyanen uit bessen, en vormt een ideale aanvulling op Pure Arctic Oil en Vitamin K2+D3. Het beschermt tegen oxidatieve stress, verbetert ijzeropname, ondersteunt het immuunsysteem en vermindert vermoeidheid.

lifestyle & fitness (skin)

Eqology MARINE COLLAGEN PREMIUM+

Marine Collageen Premium+ is een 100% natuurlijk product dat collageenproductie stimuleert en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Het vermindert vermoeidheid, ondersteunt het immuunsysteem, verbetert huidelasticiteit, haargroei en nagelsterkte. Met verhoogde vitamine C-concentraties voor een betere collageenproductie, wordt het 1,5 keer efficiënter opgenomen dan andere collageenproducten.