Voel de frisse lentebries, want het seizoen is weer aangebroken en we kunnen er niet genoeg van krijgen! In dit prachtige seizoen met bloemen, zonnige dagen en vrolijke momenten hoort een schitterende make-up look. Laat je inspireren en straal deze lente!

nieuwste collectie: Sunset Crush

Summer glow

Creëer de nieuwste make-uplook Sunset Crush van John van G! Ontdek de sprankelende tinten die de warme gloed van een zonsondergang vastleggen, en laat je verleiden door de speelse combinaties die je look een prachtige, zomerse flair geven.

Blog: zomer selfcare tips

Sunproof your summer

Met de dagen die langer worden en de zon die haar stralen weer volop laat schijnen, is het duidelijk dat de zomer in aantocht is! Het is de perfecte tijd om wat frisheid toe te voegen aan onze dagelijkse routine en te genieten van de levendigheid die dit seizoen met zich meebrengt. In deze blog delen we verfrissende zomertips die je helpen stralen en jezelf verwennen met de bruisende energie van de zomer!

Cadeautips

Tropical treats

Gun je niet alleen jezelf maar ook je dierbaren een mooie huid door professionele huidverzorging en make-up producten? Bekijk dan snel onze cadeautips.