Stralend de feestdagen door (je kan niet vroeg genoeg beginnen) met de huidverzorgingstips van jouw online schoonheidsspecialiste Quinty.

Tijd voor jezelf is belangrijk, zeker als december voelt als een maand met veel verplichtingen. Maar ook voor je huid is het belangrijk om wat extra liefde te krijgen als je meer make-up draagt dan normaal. Hoe kom jij stralend de feestdagen door? Onze online schoonheidsspecialiste Quinty doet je een aantal tips cadeau.

Tip 1:

Voed jezelf! Niet alleen met lekker eten en drinken, maar ook met genoeg slaap en een extra glas water. Alcohol onttrekt vocht uit je lichaam en dus ook uit je huid. Een goede vochtbalans is noodzakelijk voor een glowy skin. Ook te weinig nachtrust zorgt voor een vochtarmere huid die gevoelig is voor irritaties en ontstekingen. Heel belangrijk dus om vlak voordat je gaat slapen nog wat extra slokken water te nemen én verplicht uit te slapen.

Tip 2:

Ken je dat? Je komt thuis na een gezellige avond en duikt het liefst direct je bed in. Maar hoe moe je ook bent, vergeet nooit om juist nu wat extra aandacht te besteden aan het reinigen van je huid. Zeker nadat je tijdens de kerst waarschijnlijk nét wat meer make-up hebt gedragen dan normaal. De Deep Cleanse van bdr is een absolute favoriet! Deep Cleanse verwijdert op milde wijze make-up en overig vuil zonder de huid uit te drogen. Gebruik na het reinigen van je huid de Re-Action Tonic Professional van bdr om de laatste restjes van je cleanser te verwijderen en je huid te kalmeren.

Tip 3:

Houd tijdens alle drukke dagen een dagje vrij voor een verplicht portie selfcare. Neem uitgebreid een bad, zet je wat rustgevende muziek op, steek een geurkaars aan en verwen jezelf met en gezichts- en/of haarmasker. Het Mineral Moisturizing Gezichtsmasker en het Haircare Deep Moisture Hair Mask (beide van IDUN Minerals) zijn echte aanraders!

Maak de dag compleet met je favoriete kerstfilm en jouw selfcare-moment is hélemaal compleet!

Tip 4:

Neem vooral lekker de tijd om je voor te bereiden op een gezellig avondje met vrienden of familie. Ik deel graag mijn Biomaris lichaamsverzorgingsroutine! Misschien niet heel bijzonder, maar wel een feestje voor je lichaam én zintuigen. Gladde en zachte benen gegarandeerd!

Stap 1: Scrub je benen met de Body Cream Scrub Sunny Orange
Stap 2: Scheer je benen met de Shower Gel Sunny Orange
Stap 3: Smeer je benen uitgebreid in met Body Butter Sunny Orange vanaf je tenen richting je hart.

You’re ready to go!

Extra tip: selfcare is altijd belangrijk! Ga daarom in aanloop naar de drukke feestmaand alvast aan de slag met de tips!

Fijne feestdagen!

Liefs, Quinty

24 oktober 2023 — Communicatie Afdeling